Monday, May 31, 2010

Algkaal : 70,5kg, tänane kaal 66,9kg
Peaaegu 5 nädalat on võistluse algusest möödas ja olen graafikus. Tahaks selle peale karjuda ja rõõmuhüppeid teha :D
Aga eelmine nädal oli mingis mõttes nõme ka... Trenni teha ma üldse ei jõudnud. Ei kodus ratast, ega ka saalis käia. Esitek olid mul ju imearmsad kiisupojad nädala alguses siin ja siis nädala lõpu poole sai tööväsimus must võitu ja isegi hea tahtejõu korral mu keha ei allunud mulle ja ei tahtnud varem ärgata. Täna aga tunnen, et väsimus on möödas, ees on kaks vaba päeva ja täna ronin juba ratta otsa, homme ootab mind ees SUPER ZELLULOOSI SPORDIKLUBI!
Niiet tervislik toitumine viib eesmärkideni, tervislik toit ja trenn viib aga super tulemusteni ;)
Soovitan soojalt!
Nautoge ilusat algavat suve, tehke grilli, veetke aega heade sõprade seltsis! Hea tuju annab paljugi juurde ;)

Wednesday, May 26, 2010

Jeee, olen jälle kaalulanguse teel tagasi :D
Täna äitas kaalunumber juba 67,4, mis tähendab, et -3kg on läinud. Ja uskuge mind, see on puhas rasv mis maha saadud on! Niiet võtke eeskuju. Tellige bonsuna.com lehelt omale toitumis ja trennikava ning saamegi koos hakata ZELLULOOSI SPORDIKLUBIS käima. Siiani parim klubi, ei ole üleliigselt rahvastatud ja inimesed on sõbralikud, treener seal super, muust kollektiivist rääkimata! Kusjuures praegu on neil veel super soodsd pakkumised ka! Niiet tšeki kindlasti lehelt : http://www.zelluloos.ee/ häid pakkumisi!

Seniks aga püsige lainel!

Monday, May 24, 2010

Appi!
Pole juba nii ammu siia kirjutanud, et häbi kohe! võibolla sellepärast ka, et muutusi pole olnud. Täitsa pael! Trenni teen korralikult, aeroobset ilusti juurde. rattaga sõidan ka 3x nädalas. Treener ütles, et trennikoormust suurendada veel ei taha, sest ma väsiks ära enne võistluse lõppu... seega oleme muutnud toitumist. kolm korda juba.

2 nädalat on kaal seisnud 68,6 peal. nüüd siis otsustasime, et kärbime valgukogust toidus. 1/4 vähemaks pmst igast toidukorrast. Süsivesikuid maha ei saa võtta, sest siis mul tekiks hundiisu :D ja seda me ei taha!

Eks ma nüüd siis üritangi jälle toidu arvelt kärpida ja leppida veidi ka näljatundega... Keegi pole öelnud, et muutumine peaks valutu olema :D Ma pean sellele vähem mõtlema ka ja lihtsalt menüüd järgima. Raske on! Aga saab hakkama, olen ennegi saanud!

Muudest uudistest niipalju, et olen nüüd kassiomanik :D Maalt tin omale imepisikese veel ja armsa halli karvakera. Mel on õppimise periood ja praegu õpime liivakastis käimist. Piima joob ise topsist... paari päeva pärast õpetan konservid ka selgeks. krbuskeid hetkel veel ei taha, vähemalt pole neil huvi.. vaatame kuidas läheb.

Tuesday, May 11, 2010


jehuuu :D 2 nädalat kavade jälgimist ja -2kg. Ainult 13 veel jäänud :D
Iga nädalaga on siht silme ees selgem :D
Nüüd zelluloosi spordikeskusega ka diil tehtud ja saab seal käia trennitamas :)
Tule Sina ka ja teeme koos trenni!


Täna ongi plaan sinna minna, kuna töölt on vaba päev siis saab rahulikult võtta ka, ei pea kuhugi kiirustama :)

Ja ainult üks kuu on veel jäänud meie reisini Berliini :D Suurele ILA show'le! Kes siis veel ei tea sellest siis see on üks maailma suurimaid lennundus messe, kus saab jälgida vägevat airshow'd ja vaadata väga paljusid lennukeid. Ise loodame, et uhiuus A380 on ka ikka seal ja et sinna saaks sisse minna ka :P Kes teb, järsku olen esimene TLL Airpordi inimene, kes nii suures lennukis käinud :P


Stay tuned ;)

Friday, May 7, 2010

Niih, eile oli siis rattasõidu päev. Hommikupoole sättisime Lauriga rattagasõitma, pumpasime mu rattal rehvid täis ja avastasime, et esirehv tühi ikka. Läksime siis linna, ostsime uue sisekummi. Panime slle siis alla, pumpasime täis ja sõit võis alata!

Kahjuks jäi ta aga üsna lühikeseks, sest siis avastasime, et käiguvaheti kõver ja kett jookseb ühel hammasrattalt maha ja käib vastu mingit metalli. Einoh tore lugu küll. Käed olid õlised mõlemal, mina äärmiselt nördinud ja tujukas ka lõpuks. Ei jäänudki muud üle kui kodus trenažööri otsa hiljem ronida, mida ma ka tegin!
Telekast tuli Grey Anatoomia ja see tunnike rattasõitu sai suht kiiresti läbi, polnudki nii hull kui oleksin arvanud :)

Tänastest tegemistest niipalju, et käisin Zelluloosi spordikeskuse juhatajaga rääkimas. Eeltöö oli mu eest juba öra tehtud ja mul tuli vaid leping allkirjastada, mille blanketi meil kummalgi polnud :D Jooksvalt saab selle ka tehtud. Leping sellepärast, et nüüd on minu AMETLIK sponsor Zelluloosi Spordikeskus!
Nii lahe! Nüüd poole tunni pärast lähengi sinna trennitama koos Andrus Jürgensoniga, kes on seal treener, ta lubas mul silma pääl hoida :)

Ja õhtul! Siis on põhisündmus! INGRID on täna sünnipäevalaps!!! Palju palju õnne talle siia kaa! Et siis õhtaks Arukülla sünnipäevale!

Wednesday, May 5, 2010





Nih, eiel saigi ilusti üle pika aja jälle jõusaali külastatud. Vana hea kodusaal, koht kus kõik on käe järgi sätitud ja tead täpselt, kus mis asub :)
Trennikaaslasteks olid siis Ingrid, Raidi ja Antero!
Igaüks neist andis oma panuse minu eilsesse trenni. Raidi klõpsas pilte, ingrid aitas jõu ja nõuga harjutuste juures ja Antero oli kriitilise mehepilgu eest :D
Ma tänan.
Trennist lähemalt rääkides siis, ei kasutanud märkimisväärseid raskusi, kõik siuksed, et saaksin harjutuse ilusti ja õigesti tehtud ja et ma täna väga laip ka poleks. Pole ju mõtet kohe alguses üle tõmmata seal. Treenisin läbi kogu keha, mu jõusaali kava näebki seda ette, et vaja teha erinevaid harjutusi kogu kehale ringtreeningu variandis!
Täna annavad rinnalihased ja tagumik veidi tunda, aga tagumiku meeleheaks panin täna tööle jalga kõrgemad kingad kui tavaliselt ja jooksen mööda treppe ka heameelega just niipalju kui vaja :)
Eesmärgiks olekski just korda saada kõht ja reied, aga see kõik algab toitumisest, seega esmajärjekorras toitumine ja siis trenn juurde!

Sunday, May 2, 2010


Niih, mõtlesin, et vahepeal võiks endast ka paar sõna kirja panna.
Pärit olen Valgast, vanemad elavad seal siiamaani. Tallinna poole ajas mind soov õppida inglise keelt veidi rohkem, kui Valgas seda teha oleks saanud. Siin mul see ka enam-vähem õnnestus.
Eriline spordiplika pole ma kunagi olnud. Põhikooli ja gümnaasiumi ajal olin keskmiste seas, aga samas keku tunnid meeldisid väga. Kui veel Valgas elasin siiis ikka päris tihti sai jooksmas käidud ja rattaga sõidetu, pluss veel palju palju kõndimist, sest elasime linnast väljas ja bussipeatusesse oli vaja jala minna 2.5 km iga päev edasi-tagasi. Sellega sai ka kaal paigas hoitud.
Algklassided tegelesin veel ka peotantsu ning rahvatantsuga, viimasega sai käidud ikka Soomes mitmeid kordi ja üle Eesti ka esinemas!
Jõusaali juurde tulin u 2,5a tagasi, aga püsivalt ei suutnud seal kunagi käia. Oli sügist-talv periood, kus käisin esimesel aastal seal rohkem ja siis kevad-suvi jälle vajus asi ära. Paraku hakkasid ka kilod niiviisi juurde tulema, sest ainult jõusaalitreeningust pole ju kasu, kui igasugust jama suust sisse ajada kahe käega! U eelmise aasta veebruaris hakkasin asjaga uuesti tõsisemalt tegelema. Peaks mainima, et selles aitas mind väga palju Ingrid. Hakkasime koos trennis käima ja tänu temale tutvusin ka Marek/Bonsuna/Kalmusega, kellelt saigi tellitud toitumis- ja treeningkava. Pidin asja kätte võtma. Nii siis ma u märtsist mai kuuni jälle käisin tihedamalt jõusaalis ja toitusin õigesti. Vahel sai ka patustatud, kuid jõudsin oma tollase eesmärgini. Nu ja kui eesmärk oli käes siis jäi asi jälle kängu. Suvel sai natuke jälle jooksmas käidus ja rattaga sõidetud, aga jõusaali ei kippunud kohe üldse. toitumisega oli ka nii kuis oli. põhitõed jätsin küll samaks, aga samas lubasin ka muid asju juurde sinna. sügiseni püsisin oma eesmärk-kaalus, isegi võtsin suures stressis veel alla. Siis aga toimus jälle elumuutus ja ma sain tunda kuidas üks pereisa kokkab niivõrd hästi, et ei saa tema toitudele "ei" öelda. Tema "väherasvased" toidud tõid mulle ilusa 5kg juurde, mis tõi mu peaegu aasta algseisu tagasi.
Nüüd sellel aastal siis otsustasin, et sellest oampäi käsile võtmisest ikka ei piisa. Pean laskma ennast kellelgi teisel käsile võtta! Nu ja see võistlus ju super!

Nüüd mõned päevad olengi tegelenud uute kavadega ja enesetunne on super. Ei pea ise mõtlema, kõik on paberil ja just nii teengi!
Kui mõni töövaba päev tuleb, siis on vast ka rohkem aega, et postitada siia paar pilti, mu söögikordadest.

Eilsest rattasõidust niipalju, et ilm oli kuiv :D ei saanud märjaks. Aga jalgevahe on küll valus. Oleks siis seksist, aga ei. 2-tunnisest rattasõidust! Kui keegi teab kust odavalt rattasõiduvarustust saada, siis olen suur kõrv ja silm :D
Seniks tsau-bakaa ja loodan, et nautisite kirjutatut!