Monday, August 23, 2010

Heipa!

Vahepeal olen ikka jälle trennitanud... Nimelt on jooks meeldima hakanud kohe kõvasti! Nüüd juba tunniajased jooksud! kilomeetreid vist 6-7... ikka väga hea tunne on jooksu ajal ja pärast jooksu.... siuke vaikne sörk teeb ainult head.... kehale ja hingele! Kõige parem on joosta muidugi metsarajal... linnapeal tänavate vahel on see kuidagi kurnavam :D Seda kogesin eelmine nädal kui Saku vahel jooksin ja siis seal suht ära eksisin :D Palju väiketänavaid noh :D
aga lõpp hea, kõik hea :P kodutee leidsin üles.

Peale trennitamise on ka muud tehtud.... Nädala pärast on mu esimene koolipäev uues koolis!
ootan huviva... seekord sis Tehnikakõrgkool ja Tehnoökoloogia eriala... Ja abiks on mul Marit, kes lubas lahkelt oma eelmiste aasate materjali jagada ;)

Pühapäeval sai taas sõduripoissi ka vaatamas käidud... seekord siis juba 4ndat korda. ja käisime seal koguni 7kesi... 3 meist olid küll iganädalased: mina, Kiku ja Kati... Kaasa võtsime aga ka Mareku, Kärdi, Maikeli ja Robini!
Suur aitähh Teile,, et viitsisite oma pühapäeva meie ja sõdurpoistega jagada :D Kuigi jah, Teie jaoks oli see aeg ilmselgelt liiga pikk :D

29ndal on taas Võrumaale mine... Jällegi läbi tartu, niiet kui kellelgi on soovi saada pühapäeva varahommikul Tartusse v Võrru ja pühapäeva õhtul nt Võrust v Tartus Tallinna, siis võtke ühendust ;)

Pareguseks aga tšüüüs ;)

No comments:

Post a Comment