Saturday, June 26, 2010

Hei Hopsti.
Olen nüüd vahepeal suht kaua eemal olnud blogidest... Esiteks sellepärast, et vahepeal sai ära käidud Berliini 5 päeva. Sai kohalikku toitu nauditud sutsu ja ka suurel ILA lennundusmessil käidud. Kõik oli lihtsalt super! A380 oli nii nii suur, et pool mu fotokat on selle pilte täis :D

Kohe kui Berliinist tagasi jõudsime siis järgmisel päeval ootas meid ees 5e päevane Tunne Eestimaad tripp... Tallinn-Saaremaa-Pärnumaa-Valgamaa-Kauksi-Rakvere-Tallinn. Sain nähtud ilusaid Kodumaa kohti ja sõpradega korralikult aega veedetud.
Ausalt öeldes oli eestis tripi ajal siiski lihtsam toitumisest kinni pidada kui Saksamaal, kus pole paljusid asju müügil, mida vaja ja kui on siis pole võimalust neid tarbida. Kogu selle tripitamisega pole jõutrenni ka suutnud teha... Aeroobset olen küll teinud, juba Berliinis oli nii nii palju kõndimist ja terve päev lasime treppidest üles-alla-üles-alla. Iseenesest mõnus.
Aga positiivne on see, et iga päevaga tunnen end oma kehas paremini, olgugi, et kaal nüüd jälle langenud pole. Aga sellest pole miskit, läheme ikka võistlusega lõbusalt edasi, just nimelt lõbusalt, sest see aitab lõpuni!

Praegu pole kodus ka eriti aega veetnud ning seetõttu olen väheke lahjemalt kõike võtnud. Enamuse vabast ajast veedan Sakus. on ju vaid loetud pevad jäänud millal mu kullakallis Kuperjanovi ühisjalaväepataljoni kihutatakse. Väkk, aga õnnes on mul kallid Marit ja Liisa, kes minuga samat muret jagavad. Ja kuna Lauri läheb kuppi koos Randari ja Madisega, siis saame õnneks Kiku ja Katiga neile külla minna :)

Üritan siis vastavalt viitsimisele siia ikka kirjutada, aga arvan, et peale 7ndat juunit pühendun rohkem, siis pole kõige tähtsamat juures ja tõenäoliselt ma suren igavusse ja muundan selle igavuse siis trenniks :D
Aga ilusat suve ja nautige päikest nii palju kui võimalik! Muah

Sunday, June 6, 2010

No tere tere taas!
Täna oli mõnus jalatrennipäev:D sai korralikult rügatud, korra oli isegi tähekesi silme ees näha :D
Kaal on püsinud endisel tasemel, üritan edaspidi seda langetada korralikult. Ostsin selle tarbeks ka ühe uue toidulisandi, mida treener Marek Kalmus soovitas. Nimeks ThermoCut.

Homme lähme aga juba Berliini, mõned päevad naudime sealseid hüvesid ja reedel on siis suur ILA, millest ka varem rääkinud olen.... põnev põnev!
Lauril on juba väike reisipalavik ka :D oma õdedest ma parem ei räägi :D
Vedajaks on meil meie oma Estonian Air, loodetavasti kõik sujub plaanipäraselt. Esmaste plaanide kohaselt peaks meid sinna lennutama ES-ABO, mis kannab siis kultuuripealinna kleebiseid!

Saabudes meie apartmenti on esimeseks ülesandeks kohe leida üks lähedal asuv jõusaal, teisipäev ja neljapäev peaks siis sinna ka jõudma!
Ok siis, enne vist miskit kuulda ei saa, kui 12ndal tagasi jõuame, peale mida 13ndal on kohe plaanis minna Eesti tripile, kel soovi võib vabalt kaasa tulla. Kuupäevadeks siis 13-17, marsruut koostamisel :D
Ilusat suve algust kõikidele trennihulludele ja asjaarmastajatele!