Friday, April 30, 2010


Niih, nüüd on asi ametlik. Võistlus on alanud!
Treeneriks õnnestus mul endale saada Marek/Bonsuna/Kalmus. Jõudsin talle juba ära saata oma treening- ja toitumisharjumused. Ning tema on juba jõudnud mulle vastata uue treening- ja toitumiskavaga. Lihtsalt vapustav, kui kiire ta on!
Nende uute harjumuste kajastamisega läheb veidi aega, siis saan ka juba lähemalt selgitada ja pilte ka lisada.

Veel räägiks oma sellekevade esimesest rattasõidust! Sõit oli siis Sakust Kiisale, terve tee rattateed mööda. Super, ei pea teeääres suurte autode varjus värisema :P
Ja vihmast hoolimata oli see sõit igati mõnus! Koju jõudes polnud ühtegi kuiva kohta muidugi ja tõenäoliselt olid mõned teolaibad ka näos, sest rattal puudusid poritiivad :P
Pilt ka siis sellest sõidust!

Järgmise korrani ;)

Friday, April 23, 2010

Niisiis, alustaks õige selle blogiasjaga :)
Pole kunagi seda teinud, aga nõudluse tõttu otsustasin, et on aeg.
Just nagu ka blogi pealkiri ütleb, siis suuremas jaos tuleb siin juttu minu edasisest arengust kehakultuuri valdkonnas (kui nii võib öelda).
Oma hea sõbranna Ingridi kaudu sattusin ma kokku Bonsuna Teamiga. Loomulikult olin sellest varem kuulnud, aga polnud kunagi nende ettevõtmistest osa võtnud ega midagi. Niisiis Ingridi soovil läksin nendega kaasa Viljandisse, Aiku jõusaali. See üritus oli oodatust lõbusam ja ma tutvusin paljude Bonsunakatega, mille üle on mul tõsiselt hea meel. Selle tripi käigus rääkis Ingrid mulle midagi ühest võislusest nimega "6 kanget", et bonsuna.com lehel on info üleval ja et ma uuriks ja kindlasti osa võtaks. Ma siis uurisin ja mõtlesin, et mis seal ikka, võtan osa. Mingit muutust oli vaja niikuinii juba ja miks mitte see muutus läbi viia võistluse käigus. Selline asi sobiks mulle ideaalselt, kuna mul on vaja siukest pushimist. Ja selle läbi oma enesedistsipliini arendada on ka super Ei tahaks ju ennast ja oma treenerit alt vedada!
Asja juurde minnes, siis paar päeva tagasi saingi vastuse, et mind on valitud võistlema. Rõõmusõnum! Mu tööpäev lõppes kohe palju rõõmsamalt ja tuli selline kindlustunne ka, et nüüd saan ennast käsile võetud!

Praegu peab veel muidugi ootama, kuni personaalsed ettekirjutused ja asjad tulevad, aga seda ootan palju parema meelega, sest tean, et minu jaoks on käes taas suurte muutuste aeg!

Et siis püüan kõiki oma lugejaid (:P) kursis hoida muutustega ja siia jooksvalt ka pilte lisada, nii muutusest, trennist, söögist ja kõigest!